Knarvik fra Tromsø til Viking

Og Mostafa Abdellaoue leies ut til Tromsø.

BYTTER KLUBB: Tommy Knarvik reiser til Stavanger og kan bli klar til generalprøven mot Rosenborg.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
BYTTER KLUBB: Tommy Knarvik reiser til Stavanger og kan bli klar til generalprøven mot Rosenborg. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

Midtbanespilleren Tommy Knarvik går fra Tromsø til Viking etter at klubbene ble enig om overgangen i går.

Det melder 100 % fotball i dag.

Tromsø ga Knarvik muligheten til å finne seg ny klubb rundt juletider. 31-åringens opprinnelige kontrakt med TIL løp ut denne sesongen.

- Når det ble slik det ble, er dette en god løsning for alle parter. Det har vært tøffe dager og jeg er veldig glad for at overgangen gikk i orden, sier Knarvik.

Ikke gratis Det ble lenge diskutert om Viking skulle få Knarvik gratis. Slik ble det ikke.

- Tommy Knarvik går ikke gratis. Vi er enige med Viking om en overgangssum som både de og vi kan leve med, sier sportsdirektør i Tromsø, Morten Kræmer.

Overgangen kan åpne for flere forsterkninger til Alfheim.

Knarvik reiser til Stavanger søndag og kan være aktuell for spill allerede i Vikings generalprøve mot Rosenborg samme dag. Han legger ikke skjul på at han ser fram til å spille for Viking.

- Jeg er klarert for spill til den kampen, så får vi se hva de sier. Jeg gjennomfører nok en medisinsk test og skriver under tidligere på dagen, sier 31-åringen til 100 % fotball.

Mos til Tromsø Vålerenga melder samtidig at Mostafa Abdellaoue går til Tromsø.

Avtalen starter 20. mars og går ut 2011-sesongen. Det betyr at Abdellaoue er aktuell for Vålerenga i seriestarten mot Viking 19. mars, melder vif-fotball.no.

- Mos er nå i en alder hvor han har behov for regelmessig spilletid på et høyt nivå for å fortsette utviklingen sin. Da har Mos og vi sammen kommet til at det er ønskelig leie han ut til en eliteserieklubb nå, sier sportsdirektør Truls Haakonsen.

Fem mål ble det i løpet av 18 seriekamper for Mostafa Abdellaoue sist sesong.

- Det er riktig for min utvikling å få regelmessig spilletid. Jeg er på et punkt i karrieren hvor jeg trenger det. Målet er å spille mer og komme tilbake mye sterkere. Jeg er mer motivert enn noen gang og vise at jeg er god for en plass i Vålerenga, sier Mos til vif-fotball.no.

(NTB)

LEIES UT: Mos leier ut fra Vålerenga til Tromsø.
Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix
LEIES UT: Mos leier ut fra Vålerenga til Tromsø. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix Vis mer