Kne kan hindre Solskjær-salg

Ruud van Nistelrooy kom ikke gjennom de medisinske testene hos Manchester Uniteds leger i dag. Ole Gunnar Solskjærs sjanser for å få fortsette i United øker hvis nederlenderen ikke blir kjøpt.

Manchester United er enig med PSV om en rekord-overgangssum på omlag 250 millioner kroner, og er også enig med van Nistelrooy om hans personlige betingelser.

Men alle avtaler forutsetter at nederlenderen, som ikke har spilt kamp på nesten to måneder på grunn av et skadd kne, kommer gjennom legetestene.

Det gjorde han ikke i dag.

- Som dere vet har Ruud van Nistelrooy ikke spilt de siste seks-åtte ukene på grunn av en kneskade. Derfor ble også den medisinske testen spesielt fokusert på det skadde kneet. Legene ble ikke helt ferdige med testingen, og er dermed ikke helt tilfredse. De skal fortsette testingen de nærmeste dagene, opplyste United-direktør David Gill tidligere i dag.

Og Sir Alex Ferguson har slått klart og tydelig fast at det ikke blir aktuelt med noen overgang for van Nistelrooy hvis kneet hans ikke viser seg å tåle de 50 kampene som spilles hver sesong.

Tidligere i dag gikk United-formannen Martin Edwards ut og sa at United må selge en av sine spisser når van Nistelrooy er på plass.

Britisk presse spekulerer rått i salg av enten Andy Cole eller Ole Gunnar Solskjær. Ingen tror at toppscorer Dwight Yorke blir ofret, mens Teddy Sheringhams framtid i klubben er usikker. De heteste ryktene rundt Solskjær er en byttehandel med Tottenham der Sol Campbell går motsatt vei.

Selv ønsker ikke Solskjær å snakke om flytting fra Manchester.

- Jeg trives i United. Det har jeg alltid gjort. Det er bra for klubben at de har kjøpt en spiller på øverste hylle, sier Solskjær.

UTSATT: Ruud van Nistelrooys overgang til Manchester United er utsatt på grunn av spissens knetrøbbel.
FORNØYD: Nederlenderens kneproblemer kan bety at salget annuleres. I så fall blir neppe Ole Gunnar Solskjær solgt.