Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kneet kan stoppe Jensen

Flensburg er misfornøyd og Johnny Jensen vurderer å droppe landslaget.

Flensburg-proffen Johnny Jensen kan ha spilt sin siste landskamp. Forsvarskjempen har hatt det tungt etter håndball-EM.

- Jeg er sterkt i tvil, og det er flere grunner til det. Kneet jeg slet med i EM ble enda verre da jeg kom tilbake til Flensburg, og jeg har ikke spilt noen av seriekampene etter EM. Jeg merker at ledelsen begynner å bli sur på meg, sier Jensen til Aftenposten.

Dermed står landslagssjef Gunnar Pettersen i fare for å måtte klare seg uten veteranen.

- Når vi hadde hjemmebane og ikke tok vare på sjansen, virker det tungt å motivere seg en ny runde med landslaget. Spesielt når den skuffende EM-innsatsen gjorde at vi fikk Spania, Frankrike og Tunisia i OL-kvalifiseringen. Det er tre gode lag, og det blir tungt å komme til OL, sier Jensen.

Av andre veteraner har Frode Hagen vært veldig klar på at det nå er slutt - og Glenn Solberg temmelig klar. Jan Thomas Lauritzen - med landskamprekorden på 254 - har også antydet at han kan komme til å gi seg.

- Jeg har ikke tatt stilling til det ennå. Vi får ta det opp i familierådet, sier Silkeborg/Bjerringbro-spilleren til Aftenposten.

(NTB)

TELLER PÅ KNAPPENE: Johnny Jensen vurderer landslagsframtiden sin. Glenn Solberg er også høyst usikker, mens Steinar Ege kommer til å fortsette. Børge Lund står klar til å overta playmakerrollen om Solberg ikke hopper på nye måneder med Norge. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
TELLER PÅ KNAPPENE: Johnny Jensen vurderer landslagsframtiden sin. Glenn Solberg er også høyst usikker, mens Steinar Ege kommer til å fortsette. Børge Lund står klar til å overta playmakerrollen om Solberg ikke hopper på nye måneder med Norge. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media