Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knekt Tyson legger opp

Knock eller knock.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En knekt Mike Tyson trengt inn mot tauene – før han vaklet mot sitt hjørne og deiset ned på stolen. Det var trolig det siste verden så av «Udyret» i bokseringen.

Etter sjette runde i den svært så forhåndsomtalte fighten mot Kevin McBride i amerikanske Massachusetts natt til søndag norsk tid så dommeren at den amerikanske jernmannen hadde fått nok – og utropte McBride til seierherre på teknisk knockout.

Det ble samtidig avslutningen på karrieren til det som antagelig er den råeste bokseren idrettshistorien har kjent

– Jeg tror ikke jeg vil bokse mer. Jeg vil ikke vanære sporten ved å tape mot boksere av dette kaliberet, erklærte Tyson etter nederlaget – det tredje på hans fire siste kamper som bokser.

– Jeg tror ikke helt jeg har det inne lenger, innrømmet han – som under matchen ble trukket poeng av dommeren for å truffet sin irske motstander med en springskalle.

McBride var storfornøyd etter triumfen i Massachusetts.

– En seier for Irlands stolthet. Jeg viste at alle tok feil på forhånd, stadfestet mannen som dermed får status som Mike Tysons siste motstander i bokseringen.

(ANB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!