Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knepen Mighty Ducks-seier

CALGARY(NTB): Da 86 sekunder gjensto av overtidsperioden i NHL-kampen mellom Calgary Flames og Mighty Ducks of Anaheim, med Espen «Shampo» Knutsen på laget, scoret Scott Young det forløsende 3-4-målet. Anaheim sikret dermed lagets sjuende seier for sesongen, av 16 mulige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Scott Young ble kampens store spiller med to avgjørende scoringer. Men også finnen Teemu Selänne markerte seg. Hans utlikning til 1-1 tidlig i andre periode var Selännes 15. mål for sesongen. Med det ruver han på toppen av toppscorerlisten i NHL.

Ikke på banen

Espen Knutsen fikk igjen godt med spilletid, etter at han ble satt ut av laget i kampen mot Tampa Bay Lightning natt til fredag. Knutsen slapp ikke til i Anaheims førsterekke, men styrte som vanlig overtallsspillet. Han var ikke på banen mens laget hans scoret noen av målene, men ble i stedet bokført ett poeng minus da Calgary scoret med Knutsen på isen.

Nådde høydepunkt

Calgary scoret først i overtallsspill, men Calgary, anført av Young og Selänne, kom sterkt tilbake. Den finske stjernespilleren nådde et høydepunkt i karrieren med å score i hele ni kamper på rad. Bare en gang tidligere har det skjedd, da han var førsteårsspiller med 76 scoringer i Winnipeg Jets.

- Jeg tenker ikke så mye på det. Viktigst er det å fokusere på hvordan jeg kan opprettholde scorings-intensiteten. Det er en utfordring å presse meg selv slik i hver kamp, sa Selänne.

Russeren Ruslan Salei scoret Mighty Ducks' andre mål, mens Young scoret de to siste.

Hele Norges coronakart