Knepent Drammen-tap mot stjernene

Mesterliga-håndball.

Drammen ga alt i hjemmekampen mot tyske Flensburg Handewitt i mesterligaens 2. runde lørdag, men tapte med tre mål (30-33) for det tyske storlaget med Johnny Jensen.

Drammen åpnet best i storkampen i Drammenshallen og var i føringen de første 15 minuttene. Deretter overtok Flensburg Handewitt fram mot pause hvor stillingen var 18-15 til gjestene.

Etter hvilen fulgte lagene hverandre tett, og Drammen vartet opp med mye flott og hurtig angrepsspill. Likevel ble det for tøft i forsvar mot de tyske skytterne, og bortelaget kunne til slutt juble for en tremålsseier.

- Det var synd. Vi gjør mye med høy kvalitet i angrep, men det varierer for mye. Spesielt forsvarsmessig var det ikke godt nok. Men det er marginer som avgjør, sa Frode Hagen til TV 2 rett etter kampen.

- Vi blir litt spilt ut til tider, de har skyttere på alle plasser. Likevel har vi gjort en veldig god kamp, og tatt noen steg siden Elverum-kampen, smilte Glenn Solberg.

(NTB)

BARE NESTEN: For Frode Hagen og Drammen mot Jonny Jensen og storlaget Flensburg-Handewitt. Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
BARE NESTEN: For Frode Hagen og Drammen mot Jonny Jensen og storlaget Flensburg-Handewitt. Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix Vis mer