Knepent Shampo-tap

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Phoenix-Columbus 2-1. Columbus kriget som ekte blåjakker i Phoenix i natt. Men de klarte ikke å hente inn Phoenix' tidlige 2-0-ledelse. Espen Knutsen var ikke involvert i Columbus' scoring.

Phoenix kom ut i et høyt tempo og tok ledelsen etter drøyt sju minutter. Shampo hadde akkurat kommet ut fra utvisningsboksen etter å ha sonet to minutter for en krysstakling, da Ladislav Nagy scoret fra kort hold.

Noen minutter seinere hadde Columbus sjansen i overtall. Men Ray Whitney klarte ikke å score etter et fint framspill fra Shampo.

Istedet økte Daniel Briere til 2-0 etter 17 minutter av åpningsperioden. Shampo var også på isen ved denne scoringa.

Overtall

I de to siste periodene presset Columbus, men hadde problemer med å overliste Coyotes-keeper Sean Burke. Ikke en gang da blåjakkene spilte fem mot tre i to minutter ble det scoring.

Men ni minutter ut i sluttperioden knallet Brett Harkins inn et skudd fra mellom droppsirklene i overtall.

Og seks minutter før slutt stjal Espen pucken fra en Phoenix-spiller og klarte nesten å lure Burke. Sanderson var farlig framme på returen, men Burke sto i veien igjen.

Selger keeperen?

Dermed endte det 2-1 til hjemmelaget i America West Arena.

Nattas beste blåjakke var Ron Tugnutt som holdt Columbus inne i kampen med strålende spill.

Ryktene skal ha det til at Tugnutt er på vei til Toronto som er på desperat keeper-jakt etter at Curtis Joseph brakk handa i forrige uke.

Shampos rekke med Geoff Sanderson og Robert Kron gjennomførte nok en sterk kamp.

Columbus spiller mot Colorado på onsdag.

Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 22,55 minutter spilletid, -2 i +/-.