Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knepent tap mot Ukraina i futsal-EM

Nå venter europamesteren.

(Dagbladet.no): Ukraina - Norge 3-2. Det norske landslaget i futsal tapte knepent for Ukraina i sin første EM-kamp i Houthalen-Helchteren i Belgia.

- Det er alltid bittert å tape fotballkamper, spesielt når det var så jevnt som i kveld, sier Norges kaptein Bjørn Viljugrein til futsal.no.

Den tidligere Stabæk- og Vålerenga-spilleren er likevel oppløftet. Norge tapte 3-0 for Ukraina i VM 2003, mens de i går var fullt på høyde.

Nå lever semifinale-håpet foran møtene med Russland og Tsjekkia.

- Etter å ha sett Tsjekkia og Russland spille uavgjort i kveld, har jeg faktisk tro på at vi kan klare oss bra mot disse, sier Viljugrein.

Lagkamerat Ivan Olivares trekker fram Norges to neste motstandere som tøffe lag å møte, men om de norske innefotball-gutta tar bedre vare på sjansene, tror også han at avansement er mulig.

- Mot disse to favorittene må vi fortsette å vise at vi kan prestere på dette nivået, og score på de sjansene vi får. I kveldens kamp er jeg godt fornøyd med det Norge presterer, vi skapte mange sjanser, sier Olivares til futsal.no.

Norge møter regjerende europamester Russland i kveld og Tsjekkia i morgen kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media