Kneskade stopper sesongen for Contador

Tapte sammenlagttittel til Valverde.

TUNG DAG Alberto Contador gikk i bakken og slo sitt allerede vonde kne, i tillegg tapte han sammenlagtledelsen i verdenstouren til Alejandro Valverde. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
TUNG DAG Alberto Contador gikk i bakken og slo sitt allerede vonde kne, i tillegg tapte han sammenlagtledelsen i verdenstouren til Alejandro Valverde. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Det ble slettes ingen god dag for Alberto Contador under et dramatisk Il Lombardia, søndag ettermiddag.

Spanjolen gikk ned i velt drøye 250 meter fra mål, der også Lars Petter Nordhaug, Simon Clarke, Franco Pellizotti og flere andre ryttere var involvert.

Valverde overtok ledelsen Enda verre var det at Alejandro Valverde tok andreplassen og overtok sammenlagtledelsen i verdenstouren. På forhånd håpet man på en durabelig duell mellom Contador og Valverde fram mot avslutningen i Kina.

- Etter den siste bakken satt jeg i en gruppe som jaktet ledergruppen på vei inn mot mål. I siste sving var det noen som veltet foran meg. Bakfra kom det enda flere ryttere som krasjet med meg igjen. Jeg hadde ingen mulighet til å reagere, skriver Contador i en pressemelding.

Han slo både albuen og kneet som også fikk hard medfart under Tour de France.

Ferdig for sesongen Mandag avslørte så Contador selv at han ikke er frisk nok til å delta i rittet som starter kommende helg:

- Dårlige nyheter: På trening i dag kunne jeg knapt få pedalene i bevegelse på grunn av kneet. Det betyr at jeg ikke reiser til Kina, skrev Contador på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer