SKADET: Uruguays VM-forberedelser har fått seg et alvorlig skudd for baugen da nyheten i dag kom om en kneskade på Luis Suarez. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
SKADET: Uruguays VM-forberedelser har fått seg et alvorlig skudd for baugen da nyheten i dag kom om en kneskade på Luis Suarez. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLISVis mer

Kneskade truer VM for Suarez

Må hasteopereres.

(Dagbladet): Uruguays VM-forberedelser har fått seg et alvorlig skudd for baugen da nyheten i dag kom om en kneskade på Luis Suarez.

Liverpool-spissen skal ha vridd kneet sitt på trening, og senere tester viste at det skal vært skader på menisken.

Kneskade Rapporter tilsier at spissen, som ble kåret til årets spiller i England, vil bli lagt inn for operasjon så snart som overhodet mulig. Det skriver The Telegraph.

Avisa skriver videre at det uruguayanske landslaget både håper og tror 27-åringen vil rekke mesterskapet i Brasil, men om man skal se på hva som er vanlig for denne typen skader er det langt fra sikkert.

Vanligvis tar det nemlig fire til seks uker, og Suarez må tøye den grensa godt om han skal rekke Uruguays åpningskamp mot Costa Rica den 14. juni.

Vil bli savnet Uruguay har blitt trukket i en av de tøffeste gruppene i VM, og skal i tillegg til Costa Rica ut mot både England og Italia før en eventuell åttedelsfinale.

Nå er det ikke slik at de blå og hvite fra Sør-Amerika står uten alternativer på topp da både Edinson Cavani og Diego Forlan (toppscorer i VM for fire år siden) er med i troppen, men det er knapt det lag i verden som ikke hadde savnet mannen som i år banket inn 31 mål på 33 Premier League-kamper for Liverpool.

Storscoreren blir dermed det siste navnet på en stadig lengre liste over stjerner som mister eller står i fare for å miste sommerens VM sammen med blant annet Diego Costa, Radamel Falcao og Christian Benteke.