Knetrøbbel for Kjersti- igjen

Tertnes - Lunner 29-36. Kjersti Grini (26) må kutte ut håndballen de nærmeste ukene. Dårlig nytt også for ambisiøse Tertnes som uten Kjersti var sjanseløse hjemme mot Lunner. Hun fikk prøve seg de siste ti minuttene, men det nyttet ikke.

Nå håper Kjersti at det bare er kampbelastningen den siste uka som er grunnen til kneproblemene.

- Ellers blir jeg veldig bekymret. Mye tyder på at tre kamper på fem dager i forrige uke rett og slett ble for mye for kneet, sier Kjersti til Dagbladet.

Hun har nå fått spilleforbud av lege Ove Austgulen. Kneet som hun ble operert i tre ganger ifjor, er hovent, med betydelig væskeansamling. Håndballspill betyr smerter for Kjersti, og slik kan hun ikke fortsette.

Engstelig

- Jeg har spilt med verre smerter før. Men når jeg får smerter i knærne, blir jeg engstelig og det preger hele spillet mitt, forteller Kjersti som sto over treningene den siste uka.

Kjersti vet ikke selv hvor lenge hun blir borte fra håndballen. Lege Ove Austgulen uttalte sist lørdag til Bergensavisen at han rådet Kjersti til å være forsiktig da hun startet på nytt i januar etter lang skadepause.

- Jeg syntes at hun har gått for fort fram, sier Austgulen.

- Det er nok bare noe han sier, mener Kjersti når Dagbladet spør om en kommentar. Men hun erkjenner at kneet trenger ro nå.

- Det blir bare styrketrening på meg framover, forteller hun.

  • Byåsen er i storform og utklasset Gjerpen med 36-13 foran 1900 tilskuere i Nidarøhallen. Larvik slo Slebu med tre hjemme, men har gitt opp gullhåpet i serien.

- Vi er fornøyd med medaljer denne sesongen, sa Birgitte Sættem etter kampen til TVNorge.