Knetrøbbel satte Fannemel på sidelinja. Nå ser han mot revansje på hjemmebane

- Det er spesielt.

KNETRØBBEL: Anders Fannemel (23) fikk en strekk i en sene under kneskåla da han landet etter sitt første hopp i verdenscuprennet i Lahti søndag, og måtte stå over i Kuopio tirsdag. Nå ser han mot de siste rennene denne sesongen, blant annet i Trondheim og Holmenkollen. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
KNETRØBBEL: Anders Fannemel (23) fikk en strekk i en sene under kneskåla da han landet etter sitt første hopp i verdenscuprennet i Lahti søndag, og måtte stå over i Kuopio tirsdag. Nå ser han mot de siste rennene denne sesongen, blant annet i Trondheim og Holmenkollen. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Anders Fannemel (23) fikk en strekk i en sene under kneskåla da han landet etter sitt første hopp i verdenscuprennet i Lahti søndag. Selv om han hadde vondt, hoppet han også andreomgangen, og endte på en tredjeplass etter å ha ledet etter førstehoppet.

Men Fannemel kjenner smertene i kneet, og valgte å stå over verdenscuprennet i Kuopio i kveld. Nå satser han alt på de gjenstående verdenscuprennene i Trondheim, Holmenkollen og slovenske Planica.

- Det er vondt, det er derfor jeg sto over. Å hoppe, sitte og strekke går bra, men landinga kan bli vond. Man har ikke helt kontroll i 90 kilometer i timen, og vet aldri helt hva som kan skje der, sier Fannemel til Dagbladet.

Sjanser sammenlagt Fannemel, som denne sesongen blant annet har satt en verdensrekord og blitt verdensmester for lag, medgir at det var surt å stå på sidelinjen i kveld, spesielt da det bare ble gjennomført èn omgang av rennet.

Etter å ha stått over det rennet, er Fannemel på en fjerdeplass og 250 poeng bak verdenscupleder Stefan Kraft sammenlagt. Han har fortsatt en sjanse til å kjempe om en pallplass i det sammendraget, men mer lysende ser det ut for skiflygningscupen sammenlagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer