Knivbråk etter Brann-Viking

I etterkant av tippeligaoppgjøret mellom Brann og Viking ble en Viking-supporter truet med kniv av en av hjemmelagets tilhengere.

Det kom ikke til direkte håndgemeng mellom de to supportergruppene, men i følge politiet ble bråket startet av en liten gruppe på 10-15 Brann-tilhengere.

- Jeg kan bekrefte at et antall Brann-supportere laget kvalme etter kampen. Men politiet var raskt på stedet, og eskorterte Viking-supporterne til sentrum. I dette tilfellet opptrådte Brann-supporterne lite sympatisk. Jeg kan bekrefte at de hadde kniv, og at en kvinne også ble truet med kniv, men kniven ble ikke brukt, sier Rasmus Eikemo ved Bergen politikammer til Bergens Tidende.

Leder i Brann Supporter Team, Rune Bakervik, er ikke fornøyd med politiets håndtering av saken, og er forundret over at mannen med kniv ikke ble anholdt av politiet.

- Hvis det er slik at det er blitt truet med kniv, synes jeg det er rart at politiet ikke har innbrakt og fått navnet på vedkommende. Så lenge vi ikke har noen navn, kan vi ikke sjekke om vedkommende er medlem hos oss, sier Bakervik.