Kniver om stemmene i tøffe dueller

Bare timer igjen av Klubben i mitt hjerte-kåringen.

• Stor kåring - avsluttes klokka 12: Finn din klubb blant 13 000 norske idrettsforeninger - og stem

(Dagbladet.no) Det er nå bare noen timer igjen av Klubben i mitt hjerte-kåringen. 150 000 stemmer er kommet inn, fordelt på de rundt 13 000 norske idrettslagene.

Noen har bare fått en håndfull stemmer.

Andre har fått flere tusen.

Hockey vs. fotball

Det er forstatt mulig å påvirke utfallet i kåringen, som er fordelt på fem klasser - for det er flere spennende dueller.

Ishockey: Vålerengas elitelag kriger med hockeygutta fra Narvik i toppen av klassen for spesialidrettslag med færre enn 100 medlemmer.

Toppfotball: Vålerenga Fotball, Rosenborg BK og Brann er de tre klubbene som har fått flest stemmer, uavhengig av klasse. De siste timene vil avgjøre hvordan de plasserer seg på pallen.

STEMMER I: Rosenborg minsker forspranget til Vålerenga og nærmer seg Oslo-laget. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
STEMMER I: Rosenborg minsker forspranget til Vålerenga og nærmer seg Oslo-laget. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

Rogalandsduellen: Sandnes Ulf passerte tidligere i uka Viking i klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer. Holder Ulf helt inn eller kommer bronsegutta mot slutten?

Hockeyfylke: Hockeygutta i Sparta har så langt flere stemmer enn Fredrikstad FK, men her er ingenting avgjort - så engasjementet de siste timene vil avgjøre.

Dine stemmer avgjør

Start jakter opptur: Fram er i føringen i klassen for fleridrettslag over 500 medlemmer, hakket foran Start. Klarer sørlendingene å mobilisere nok til å gå forbi, eller det med nok en nedtur - noen uker etter nedrykket fra Tippeligaen?

Jevn Stavanger-duell: De to Stavanger-klubbene Siddis Sportsklubb og Brodd IL er i hver sin klasse, men begge kjemper i toppen. Hvem av dem får flest stemmer - og klarer noen av dem å kapre en av de to øverste plassene som gir penger fra Norsk Tipping.

Barnehage tar studentene: NTNUI og Oslostudentene har ligger best an i student- og bedriftsklassen. Men de siste dagene har Dalselv Barnehage nærmet seg, og de har nå faktisk mulighet til å bli blant de to beste - og dermed få utstyrspenger.

Dette er bare noen av de duellene som utkjempes i Klubben i mitt hjerte. Hvordan du plasserer stemmene dine vil avgjøre utfallet.

Kniver om stemmene i tøffe dueller
STØRST I ØST: Sparta Sarpsborg hadde fredag morgen flere stemmer enn Fredrikstad FK, og er dermed med det mest populære laget i Østfold.