Kniver om stemmene i tøffe dueller

Bare timer igjen av Klubben i mitt hjerte-kåringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Stor kåring - avsluttes klokka 12: Finn din klubb blant 13 000 norske idrettsforeninger - og stem

(Dagbladet.no) Det er nå bare noen timer igjen av Klubben i mitt hjerte-kåringen. 150 000 stemmer er kommet inn, fordelt på de rundt 13 000 norske idrettslagene.

Noen har bare fått en håndfull stemmer.

Andre har fått flere tusen.

Hockey vs. fotball

Det er forstatt mulig å påvirke utfallet i kåringen, som er fordelt på fem klasser - for det er flere spennende dueller.

Ishockey: Vålerengas elitelag kriger med hockeygutta fra Narvik i toppen av klassen for spesialidrettslag med færre enn 100 medlemmer.

Toppfotball: Vålerenga Fotball, Rosenborg BK og Brann er de tre klubbene som har fått flest stemmer, uavhengig av klasse. De siste timene vil avgjøre hvordan de plasserer seg på pallen.

Rogalandsduellen: Sandnes Ulf passerte tidligere i uka Viking i klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer. Holder Ulf helt inn eller kommer bronsegutta mot slutten?

Hockeyfylke: Hockeygutta i Sparta har så langt flere stemmer enn Fredrikstad FK, men her er ingenting avgjort - så engasjementet de siste timene vil avgjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer