Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knivuhell kan koste Brøndby-keeper karrieren

Den danske fotballmålvakten Mads Toppel er usikker på om han kan spille fotball igjen etter et uhell på kjøkkenet.

I TRØBBEL: Brøndby-keeper Mads Toppel. Foto: NTB Scanpix
I TRØBBEL: Brøndby-keeper Mads Toppel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brøndby-keeperen var i ferd med å dele opp et knippe kjøttstykker for en tid tilbake da uhellet var ute. Toppel skar seg i fingeren. De påfølgende nettene hadde han problemer med å sove.

– Ettersom dagene gikk vokste den (fingeren) seg kjempestor, og til slutt var jeg veldig bekymret. Derfor gikk jeg til legen igjen, og der var meldingen ganske klar. Det var 50/50 om jeg ville beholde fingeren, sier Brøndby-keeperen til Tipsbladet.

Det viste seg å ha gått stafylokokker i fingeren, og Toppel ble operert umiddelbart.

– Jeg var innlagt i fire dager, og går nå konstant til kontroll med fingeren. Senen var halvt skåret over, og akkurat nå kan jeg ikke bøye den en gang, sier han.

Det er langt fra sikkert at han kommer tilbake på fotballbanen. Legene mener sjansene er brukbare, men Toppel selv er ikke fullt så optimistisk.

– Akkurat nå er jeg ikke optimistisk, men jeg er generelt sett ikke så optimistisk rundt noe i øyeblikket. Jeg er mye i kjelleren, sier han.

Målvakten er mest opptatt av om han i det hele tatt kan bruke fingeren igjen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!