Knock-out fra Bente

Bente skari har ikke vært helt i slag den siste tida. Men i dag var hun helt i orden igjen. Seieren på 10-kilometeren i Brusson var overbevisende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den norske langrennsdronninga slo knockout på konkurrentene og var 26,6 sekunder raskere enn russiske Olga Danilova på andreplass. Treer ble Larissa Lazutina.

- Løpet kostet mye. Jeg har vel aldri vært så sliten etter en målpassering. Den tynne luften og 500 meter avsluttende tung pigging mot mål kostet. Men jeg synes avstanden bakover var stor, slo hun fast etter sesongens andre verdenscupseier i 10 kilometer klassisk.. Det første stikket tok hun i åpningsrennet på Beitostølen. Deretter fulgte to skøyterenn med heller beskjedne plasseringer. Lørdag var hun igjen i en klasse for seg. I den harde 10 kilometeren i 1300 meters høyde virket hun utilnærmelig. Spesielt godt fornøyd var hun på den sist fem kilometer lange runden. Mens konkurrentene møtte veggen i langmoten, holdt Skari farten. I mål var hun 26,6 sekunder foran nest beste, russiske Olga Danilova. - Teknikken satt godt på siste runden, og den var jeg mest fornøyd med. Jeg følte høyden hele veien, og holdt litt igjen fordi jeg ble litt småstiv. I de lettere partiene forsvant stivheten, sa den suverene vinneren.

SUVEREN: Bente Skari beviste igjen at hun er verdens beste i klassisk. Foto: SCANPIX

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer