Knock til evig tid

KØBENHAVN (Dagbladet): - Jeg så ikke slaget - jeg ventet på noe helt annet, sier Ole Klemetsen. Tiendelet seinere var han pensjonert som bokser. For det som kom etter 10 sekunder i andre runde var en massiv venstre hook fra Thomas Hansvoll. Et slag som drepte alle drømmer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det var ikke slik det skulle ende, sier en ydmyk Lukkøye. - All ære til Thomas - han hadde gjort leksa si - men jeg hadde større planer enn dette. Men nå er det slutt, jeg legger opp som bokser. Gi meg en hammer slik at jeg kan få meg en jobb.

Allerede i første runde var Ole Klemetsen i trøbbel i det hjørnet han til slutt endte karrieren. Thomas Hansvoll var over ham fra første slag. Og da en uforskyldt skalle ga Lukkøye et kutt på det høyre kinnbeinet var uroen der, brå og brutal.

- Cutman, hylte opphavet.

Han trengte bare å jobbe i én pause.

Skryter av Hansvoll

Pappa Big-John Klemetsen førte ordet på en verdig måte da Lukkøye ble slått ut av karrieren. Likevel lå vemodet der i tjukke lag. Og ikke minst overraskelsen.

Hvordan i all verden kunne Ole Klemetsen tape for Thomas Hansvoll?

Ole Klemetsen

Født: 30. august 1971 Sivil status: Kjæreste med Elisabeth Trædal Kallenavn: Ole Lukkøye og The Golden Viking Vekt: 80 kg Høyde: 189 cm Karrieren: Ole har bokset 51 kamper som proff og har vunnet 36 ganger på knockout. Seks av kampene er endt i tap. Blant Oles overmenn finner vi Reggie Johnson (tap på poeng i kampen om VM-tittelen), Clinton Woods (tap på KO i 9. runde i kampen om EM-tittelen) og Thomas Hansvoll (i går). Høydepunktet i karrieren var da han den 4. oktober 1997 ble verdensmester etter seier på KO i 3. runde mot Crawford Ashley.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer