Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knockout på TV-en

Mike Tyson (32) har gått berserk igjen - denne gangen bak murene. Før helga kylte han en TV mot fengselsvaktene. Hvorfor? Jern-Mike likte ikke TV-programmet, melder BBC.

Bare et godt, gammeldags fengselsgitter gjorde at TV-en ikke havnet rett i fleisen på et par av vaktene i fengselet i Rockville. Tyson satt i hvilerommet sammen med et dusin andre fanger da han eksploderte.

- Mike Tyson hadde enkelte personlige problemer fredag kveld. Han kastet en TV, men ingen ble skadd, sier Eric Seleznow, talsmann for fengselsvesenet i Montgomery County.

Første regelbrudd

BBCs kilder hevder at Tyson ikke likte det han fikk servert fra skjermen - og kvittet seg med irritasjonskilden. Talsmannen for fengselet i Rockville vil ikke spekulere i Tysons raseri, men sier at fengselslivet er stressende for alle mennesker.

Tysons fengselshjem i Maryland er kjent som «Hotel Desperado» blant de innsatte. Tyson får bare en time i friluft hver dag. Han deler en tomannscelle på seks kvadratmeter, med en vask og et toalett uten sete.

- Han var helt klart opprørt over noe, og kastet apparatet. Det var ikke en stor og flott tv. Og det var hans første brudd på reglene, sier Seleznow.

Etter hendelsen fredag kveld ble Tyson raskt tatt hånd om av vaktene og ført inn i isolat.

Først i dag kommer Tyson ut av enecellen. Og da må bokseren forklare seg på en intern fengselshøring.

Overfall

Fengselets straffereaksjon mot Tyson kan i verste fall gjøre slutt på en allerede dalende boksekarriere. Tyson soner en straff på ett år for overfall på to eldre menn som bulket bilen hans i august i fjor.

Med god oppførsel i Rockville-fengselet kunne Tyson tatt opp boksetreningen i friluft allerede i april.

TV-KRITIKER: Mike Tyson mislikte TV-programmet så mye at han like godt kastet hele apparetet i veggen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media