Knudsen trodde han hadde sluppet inn

I to sekunder.

GLASGOW/OSLO (Dagbladet.no): Skottland - Norge 0-0.

Norges 33 år gamle keeperdebutant kom meget godt fra det i heksegryta Hampden Park med over 50 000 skotter på tribunene.

Ikke helt som hjemme på Nadderud, altså.

- Det er rimelig stor forskjell, selv om Nadderud-publikumet kan lage trøkk de og. Dette her overgår det meste jeg har vært med på, sier Knudsen til Dagbladet.no.

Og denne gangen er det ingen som snakker om keepertabber etter en landskamp. Knudsen holdt til og med nullen, selv om han i et par sekunder trodde han hadde blitt overlistet av Skottlands debutant Chris Iwelumo.

Slik oppfattet Jon Knudsen det som skjedde:

- Det er et innlegg som går på tvers av målet, som jeg ikke klarer å stoppe og han kommer skliende inn. Jeg er helt sikker på at han setter den i mål, sier Stabæk-keeperen.

Som mange andre reagerte han på Iwelumos posisjon, og var mer opptatt av hva linjemannen gjorde enn hvor det ble av ballen. Den skulle jo ligget i målet.

Knudsen trodde han hadde sluppet inn

- Jeg håpet på at det kunne være en offside som skulle redde oss, men linjedommeren vinket ikke, så jeg var sikker på at det var mål i to sekunder. Heldigvis så bommet han, sier Knudsen.

MIRAKELET PÅ HAMPDEN: At Chris Iwelumo ikke satte denne ballen i mål, var det flere enn han selv som sleit med å forstå.