- Knusende tap for den nye treneren

Britiske aviser mener likevel resultatet i Belfast lyver.

KNUSENDE SEIER: Drillo gjorde dagen svart for sin trener-kollega i Nord-Irland som gikk på et tap i debuten. Foto: Erlend Aas / Scanpix
KNUSENDE SEIER: Drillo gjorde dagen svart for sin trener-kollega i Nord-Irland som gikk på et tap i debuten. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Norge vant til slutt greit over Nord-Irland i går da laget scoret to ganger like før full tid. Det var likevel ingen imponerende forestilling som ble levert av de norske gutta i privatlandskampen.

Nord-irske aviser fokuserte mest på at tapet kom i Michael O`Neill sin debutkamp som trener for laget. Nord-Irlands største avis, Belfast Telegraph, mente det ble en knusendel seier til Norge, men at hjemmelaget var best før Håvard Nordtveit og Norge scoret like før pause.

Avisen påpekte også at Norge satset på kontringer i den andre omgangen, og at «Moa» ble stående alene på topp for ofte. Kontringene til Norge resulterte likevel i to scoringer til like før slutt, den siste scoringen signert Espen Ruud.

- Jeg traff godt. Han holdt nesten på å redde, men den går inn og det var gøy. Jeg har hatt noen sjanser før også, så det var deilig å få ett mål og ikke stå med null i statistikken, sa Ruud til Dagbladet om scoringen.

Samme problemene Daily Mail mente at Nord-Irland fortsatt har de samme problemene til tross for ny trener. Laget har kun vunnet èn av de siste 14 kampene.

O`Neill var ikke noen slagen mann etter debuttapet for de rødhvite i Belfast.

- Vi er veldig skuffet over resultatet, det er ikke noe tvil om det. Men det var ikke et riktig bilde på kampen. Når vi ser på det i morgen vil vi finne mye positivt, og det var noen gode forestillinger, sa O`Neill ifølge BBC etter tapet.

Treneren var skuffet over at laget slapp inn to sene scoringer når de jaget utlikning.