Ole Gunnar Solskjær

- Knuser hjertet mitt

Ole Gunnar Solskjærs (48) tid på Old Trafford er alt annet enn sikker. I et eksklusivt intervju med Dagbladet forteller Solskjærs tidligere lagkamerat på Old Trafford, Mark Bosnich (49), at situasjonen preger ham.

TØFFE TIDER: Det stormer for alvor rundt Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford. Foto: AP Photo/Rui Vieira.
TØFFE TIDER: Det stormer for alvor rundt Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford. Foto: AP Photo/Rui Vieira. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det stormer rundt Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Nordmannen står med ryggen mot veggen etter 0-5-smadringen hjemme mot erkerival Liverpool.

I engelsk presse rapporteres det at Solskjær ligger an til å miste jobben på Old Trafford, men at han kan få muligheten til å rette opp inntrykket i de kommende oppgjørene mot Tottenham, Atalanta og Manchester City.

Dagbladet har tidligere erfart at mye tyder på at Solskjær mister jobben dersom det ikke blir seier mot Tottenham førstkommende lørdag.

- Ser hva han vil

En som mener at nordmannen fortjener en mulighet, er hans tidligere lagkamerat Mark Bosnich.

- Dette er ingen god situasjon, men dette så man konturene av mot Atalanta og Villarreal i Champions League. Jeg ble virkelig bekymret etter tapet hjemme for Aston Villa, sier Bosnich til Dagbladet.

- Dersom du ser Liverpool-kampen, så ser det ut som spillerne ikke er i form, og rett og slett virker litt forfjamset i forsvarsarbeidet.

Bosnich, som i dag jobber som ekspert på australsk TV, forklarer at man kan se hva Solskjær ønsker å gjøre taktisk, men at Uniteds problemer virker å være større enn som så.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.