KNUST - og rett i kjeller'n

ISTANBUL (Dagbladet): Galatasaray- Rosenborg 3- 0. Det var bare ett høl å gjemme skuffelsen i, og ned i det forsvant Rosenborg. Grunn: De hadde glemt alt det Trond Sollied fortalte dem i pausen. For da Rosenborg raknet, gikk alle sømmene samtidig på Ali Sami Yen Stadion. - Vi mistet hodet, sier RBK-treneren. - Vi mistet det fullstendig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TYRKISK PEPPER: Det kokte rundt trener Trond Sollied og Christer Basma i går. Nå må de gå i kjeller'n for å hente nye ut Rosenborg-krefter til kampen mot Athletic Bilbao om tre uker.

Da natta var på det svarteste i Istanbul, satt Rosenborg-spillerne fortsatt og lurte på hvorfor de plutselig ble så klønete. Greit nok at de var slitne og at cupfinalen satt i beina, men likevel - dette var mer enn håpløst. For det forsvarsspillet som så ut som en lotto-gevinst før pause, gikk konkurs, bankerott og rett i potta da trønderne skulle kjøre hjem gevinsten.

Det var like dumt som å kaste penger.

- Vi spilte ikke som vi skulle, sier Trond Sollied diplomatisk. Litt etter kommer det: - De (spillerne) gjorde ikke det jeg hadde sagt. For etter en stor defensiv førsteomgang, sannsynligvis den beste vi har gjort i Europa noen gang, ble vi for overmodige.

- På dette nivået blir du straffet for sånt.

Burde ledet

Men før det skulle og burde RBK ha ledet. Et vanlig Rosenborg med en vanlig Sigurd Rushfeldt hadde nemlig gått til pause med 1- 0. For da sjansen kom og hele nasjonens toppscorer slo den tyrkiske offsidefella, var det bare å slå ballen i mål. Jeg sier bare fordi det var Rushfeldt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer