Knust etter avlyst kjærlighetsfest

Gjert (54) og Tone Ingebrigtsen (50) planla å fornye ekteskapet sitt i år og skulle holde en stor kjærlighetsfest i den forbindelse. Det ble det ingenting av.

KJÆRLIGHETSKAMP: Tone og Gjert ingebrigtsen har stått sammen i tykt og tynt i 32 år. I år ville de fornye ekteskapsløftene - men ble stanset av coronapandemien. Her før Idrettsgallaen i Hamar OL-Amfi i 2018. Foto: NTB
KJÆRLIGHETSKAMP: Tone og Gjert ingebrigtsen har stått sammen i tykt og tynt i 32 år. I år ville de fornye ekteskapsløftene - men ble stanset av coronapandemien. Her før Idrettsgallaen i Hamar OL-Amfi i 2018. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju Tone Ingebrigtsen gjorde med Dagbladet i forbindelse med boklanseringen av biografien «Alltid mamma» nylig, går det fram at konfliktene så absolutt har preget familien Ingebrigtsen opp igjennom åra.

Det framgår også av biografien at Tone opererer som megler når kranglene og konfliktene bygger seg opp mellom far Gjert og løperbarna Henrik, Filip og Jakob. Boka etterlater ingen tvil om at det har skjedd forholdsvis ofte.

Men det er helt klart mer kjærlighet og respekt i boka – og i Gjerts og Tones samliv - enn krangler.

- Jeg håper inderlig det, ler Tone Ingebrigtsen i møte med Dagbladet.

Tone Ingebrigtsen ble sammen med Gjert da de to var pur unge. 16 år gammel ble hun gravid. Som 18-åringer giftet de to seg. Sammen har de fått sju barn.

Etter 32 års samliv bestemte de seg i fjor for å fornye ekteskapsløftene, holde en seremoni og fest for å feire seg selv sammen med familie og venner.

I hverdagens mas og kjas, med oppfølging av barn, toppidrettssatsing og krevende jobber, fryktet Tone at hun og Gjert skulle skli bort fra hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer