Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knust etter OL-nei for squash: - Jeg kan ikke skjønne hva mer vi skulle ha gjort

Squash var ikke en av de fem nye idrettene som er foreslått på OL-programmet i Tokyo i 2020.

IKKE OL-GREN: Squash var ikke en av de fem nye idrettene som er foreslått på OL-programmet i Tokyo i 2020. Foto:
Action Images via Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix
IKKE OL-GREN: Squash var ikke en av de fem nye idrettene som er foreslått på OL-programmet i Tokyo i 2020. Foto: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Squash var ikke en av de fem nye idrettene som er foreslått på OL-programmet i Tokyo i 2020. Det har gjort squash-presidenten fullstendig knust.

Da arrangementskomiteen i Tokyo offentliggjorde forslaget til hvilke idretter de ville ha med i 2020, var ikke squash en av dem. Fem av de åtte idrettene som var med i finalerunden kom seg gjennom nåløyet.

Baseball/softball, karate, skateboard, klatring og surfing er foreslått som nye OL-idretter, mens bowling, squash og wushu ble forkastet. Nå er det opp til Den internasjonale olympiske komiteen (IOC) å ta den endelige beslutningen. Det kommer til å skje i august neste år.

- Jeg kan ikke skjønne hva vi skulle ha gjort for noe mer for å få budskapet vårt gjennom både til Tokyo og IOC. Vi forsøkte alt vi kunne å vise hvordan squash ville kunne gi OL-programmet en ekstra dimensjon, sa Narayana Ramachandran. Han er president i Det internasjonale squashforbundet (WSF).

- Jeg snakket på vegne av millioner av squashspillere over hele verden. De har ønsket å se idretten sin på OL-programmet. Det gikk ikke, og som meg er de fullstendig knust, sa Ramachandran.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram