Knust Ndure vet ikke om han fortsetter med løpinga

- Jeg har mest lyst til bare å slappe av.

TRØSTENDE KLEM: Wallace Spearmon gir Jays en klem etter 200-meteren. Ndura var langt nede etter ikke å ha kvalifisert seg til finalen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
TRØSTENDE KLEM: Wallace Spearmon gir Jays en klem etter 200-meteren. Ndura var langt nede etter ikke å ha kvalifisert seg til finalen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingenting stemte for Jaysuma Saidy Ndure i semifinalen på 200 meter onsdag. Han mistet både rytmen, humøret og finalen etter å ha løpt på 20,42 sekunder.

Han var svært skuffet etter å ha blitt kraftig slått i sitt heat, der Yohan Blake vant med 20,01 foran Wallace Spearmon med 20,02 og Christophe Lemaitre med 20,03.

- Målet mitt var London-OL. Nå vet jeg ikke hva som skjer videre. Jeg har ikke lyst til noen som helst. Det er umulig å si hva som skjer videre. Kanskje vi ses i NM. Ja, jeg sier kanskje, for jeg vet ikke sikkert, sa Ndure til NTB.

Han var langt nede etter å ha innsett at det gikk like dårlig på 200 meteren som på 100, der han ble slått ut allerede i kvalifiseringen på grunn av en tellefeil.

Onsdag kveld løp han for fullt, men likevel var han fem hundredeler for sent over mål til å nå finalen.

- Jeg har mest lyst til bare å slappe av og tenke på noe helt annet enn løping, sa han, kastet vannflaska si i veggen og forlot intervjusonen etter at praten hans med norske pressefolk var over.

Det var trist.

90 meter - Jeg startet bra og løp 90 meter uten problemer, men de siste ti meterne i svingen mistet jeg rytmen. Etter det begynte jeg å stresse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer