Knust Norendal på sykehus i Sør-Korea

- Legene har mistanke om leverskade.

PÅ SYKEHUS: Silje Norendal får behandling i Sør-Korea. Foto: Snowboardforbundet
PÅ SYKEHUS: Silje Norendal får behandling i Sør-Korea. Foto: Snowboardforbundet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I natt falt Silje Norendal (22) under prøve-OL i Sør-Korea. Det ble raskt konstatert at den norske snowboard-stjerna hadde brukket håndleddet.

22-åringen ble umiddelbart fraktet til et sykehus i Pyeongchang. Der har legene nå også fattet mistanke om en leverskade. Det betyr at Norendal går glipp av historiens første X Games-arrangement på norsk jord. Det starter i Oslo til uka.

- Jeg er fryktelig skuffet og lei meg. Jeg hadde gledet meg til å kjøre X Games på hjemmebane, sier Norendal i en pressemelding fra Snowboardforbundet.

Blir værende på sykehus Norendal har fått beskjed om at hun må bli liggende på sykehuset i Sør-Korea i en uke før hun kan fly hjem til Norge. Landslagstrener Per Iver Grimsrud blir værende hos 22-åringen til hun kan skrives ut.

- På sykehuset fikk Norendal konstatert brudd i håndleddet og for høye leververdier, og legene har mistanke om leverskade. Norendal skal derfor ligge til observasjon på sykehuset i Sør-Korea i én uke før hun kan fly hjem, og landslagstrener Per Iver Grimsrud blir værende igjen sammen med henne, opplyser Snowboardforbundet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer