Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knust Norendal på sykehus i Sør-Korea

- Legene har mistanke om leverskade.

PÅ SYKEHUS: Silje Norendal får behandling i Sør-Korea. Foto: Snowboardforbundet
PÅ SYKEHUS: Silje Norendal får behandling i Sør-Korea. Foto: Snowboardforbundet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I natt falt Silje Norendal (22) under prøve-OL i Sør-Korea. Det ble raskt konstatert at den norske snowboard-stjerna hadde brukket håndleddet.

22-åringen ble umiddelbart fraktet til et sykehus i Pyeongchang. Der har legene nå også fattet mistanke om en leverskade. Det betyr at Norendal går glipp av historiens første X Games-arrangement på norsk jord. Det starter i Oslo til uka.

- Jeg er fryktelig skuffet og lei meg. Jeg hadde gledet meg til å kjøre X Games på hjemmebane, sier Norendal i en pressemelding fra Snowboardforbundet.

Blir værende på sykehus Norendal har fått beskjed om at hun må bli liggende på sykehuset i Sør-Korea i en uke før hun kan fly hjem til Norge. Landslagstrener Per Iver Grimsrud blir værende hos 22-åringen til hun kan skrives ut.

- På sykehuset fikk Norendal konstatert brudd i håndleddet og for høye leververdier, og legene har mistanke om leverskade. Norendal skal derfor ligge til observasjon på sykehuset i Sør-Korea i én uke før hun kan fly hjem, og landslagstrener Per Iver Grimsrud blir værende igjen sammen med henne, opplyser Snowboardforbundet.

- Fokuserer på å bli frisk Norendal var en av de største stjernene som skulle delta under X Games i Oslo og arrangementet er dermed en profil fattigere.

Selv om hun er lei seg, tenker Norendal nå på å komme tilbake på brettet raskest mulig.

- Nå fokuserer jeg bare på å bli frisk så fort som mulig og få med meg det jeg kan av resten av sesongen, sier Norendal.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!