Premier League

Knuste Burnley

Chelseas viste solid angrepsspill da Burnley ble slått 3-0 på bortebane i Premier League lørdag.

TRIUMF: Timo Werner (i midten) sørget for 3-0 til Chelsea over Burnley. Foto: NTB
TRIUMF: Timo Werner (i midten) sørget for 3-0 til Chelsea over Burnley. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Burnely - Chelsea 0-3

Den tyske angrepsduoen Timo Werner og Kai Havertz har begynte å levere for Chelsea, men det var andre spillere som sto for scoringene på Turf More før Werner presenterte seg og banket inn 3-0 etter 70 minutter. Tyskeren ble spilt fri på kanten og han nettet sikkert sitt tredje mål for sesongen for de helblå.

Det var derimot hjemmelaget som startet friskest. Etter fem minutters spill ble Ashley Barnes spilt igjennom, men han klarte ikke å holde hodet kaldt nok i duellen mot en utrusende Edouard Mendy i Chelsea-målet.

Lyktes

Etter 27 minutter lykkes endelig Chelsea. Hakim Ziyech fikk enkelt gjøre 1-0 etter å ha dratt seg fri like innenfor 16-meteren på pasningen fra Tammy Abraham. Også Werner var delaktig i angrepet.

GLAD: Chelsea-manager Frank Lampard (til høyre) var fornøyd med tre nye poeng. Foto: NTB
GLAD: Chelsea-manager Frank Lampard (til høyre) var fornøyd med tre nye poeng. Foto: NTB Vis mer

Werner hadde selv en stor mulighet helt mot slutten av omgangen, men fikk ballen for nærme målvakten.

Etter 63 minutter gjorde Chelseas kraftstopper Kurt Zouma 2-0. Franskmannen fikk gå uhindret til værs inne i feltet på en corner og headet ballen knallhardt i mål. Der var stopperens tredje mål på seks kamper.

Annullert

Chelseas franske veteran Olivier Giroud trodde han hadde gjort 4-0 med ti minutter igjen av kampen, men dommeren ville det annerledes og målet ble korrekt annullert for offside.

GENIAL LØSNING: Den tidligere Chelsea-spilleren, Cesc Fàbregas, fant en kreativ måte å løse det tapte veddemålet på. Video: Rødt Kort / Cesc Fàbregas Vis mer

Med seieren rykket Frank Lampards menn opp til 12 poeng, og laget har fått litt heng på tetlagene.

Burnley som var et frisk pust i Premier League med 10.-plassen forrige sesong, har hatt en begredelig start på sesongen. Laget har bare sanket ett poeng på sine seks første kamper og har bare Fulham bak seg.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer