Johaug vant Lysebotn opp:

Knuste egen rekord: - Klasseforskjell

Nok en gang var Therese Johaug suveren i Lysebotn opp.

VANT: Therese Johaug viser sommerform på rulleski. Her gpr hun i mål under Lysebotn opp. Foto: Fredrik Stuve / Dagbladet
VANT: Therese Johaug viser sommerform på rulleski. Her gpr hun i mål under Lysebotn opp. Foto: Fredrik Stuve / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Therese Johaug vant Lysebotn opp under Blinkfestivalen torsdag ettermiddag. Langrennsstjerna var storfavoritt før dagens løp, og satte fart fra start av.

31-åringen ristet raskt av seg konkurrentene, og det var bare finske Krista Pärmäkoski som forsøkte å holde følge med utholdenhetseksperten fra Dalsbygda. Men også finnen måtte slippe Johaug.

Hun har vunnet Lysebotn opp de to siste åra, og var ustoppelig nok en gang. Johaug satte ny rekord i fjor med tiden 31 minutter og 46 sekunder, og jaktet sin egen bestenotering i år. 31 minutter og 18 sekunder lyder den nye rekorden.

Den kom imidlertid ikke ut av ingenting. Johaug måtte virkelig gå i kjelleren for å overgå seg selv.

- Jeg er veldig fornøyd med tida, og jeg har følt meg i bra slag i vår og sommer. Veldig godt fornøyd med at jeg tar ny løyperekord her. Det er dette som er min spesialitet. Det kan ikke bli stort bedre, sa Johaug til Dagbladet og de andre fremmøtte mediene etter løpet.

Hun er usikker på nøyaktig hvor god tiden egentlig er.

- Du må se litt ut ifra hva de andre løperne perset med, og om det er bedre forhold i år. Det varierer litt fra år til år på rulleski, sa Johaug til Dagbladet og de andre fremmøtte mediene etter løpet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer