Stabæk-spiller Ronald Hernandez bidro til seier mot Messi og Argentina

Knuste Messi - får ikke spille i Stabæk

Stabæk-spiller Ronald Hernandez (21) og Venezuela banket Lionel Messis Argentina 3-1.

SLO ARGENTINA: Ronald Hernandez (til høyre) spilte hele kampen da hans Venezuela slo Argentina og Lionel Messi 3-1. Foto: NTB Scanpix
SLO ARGENTINA: Ronald Hernandez (til høyre) spilte hele kampen da hans Venezuela slo Argentina og Lionel Messi 3-1. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hernandez spilte hele kampen da Venezuela tok en overraskende seier mot Lionel Messi og co.

Lagene møttes i treningskamp på Wanda Metropolitano - Atlético Madrids hjemmebane.

Kaptein Messi spilte også 90 minutter i sin 129. landskamp. Han bidro hverken med mål eller målgivende fra sin høyrekantposisjon.

- Jeg snakket litt med ham under kampen. Det er slik alle fotballspillere gjør. Det var en skikkelig lagseier, og det handler om å jobbe sammen som et lag, sier Stabæk-spiller Hernandez til Budstikka.

På benken

Ronald Hernandez har slitt med å etablere seg i Stabæks startellever etter at han kom til klubben i august 2017. Etter overgangen fra Zamora i hjemlandet Venezuela spilte Hernandez ni kamper fra start høsten 2017, men i fjor var han mer inn og ut av laget.

18 kamper fra start og 11 på benken var fasiten for Hernandez i 2018. Det så meget lyst ut på våren da Toni Ordinas var trener. Hernandez spilte det meste, men på høsten slet Hernandez med å få spille under den nye treneren Henning Bergs ledelse.

De fem siste seriekampene - da Stabæk kjempet for å holde seg i Eliteserien - spilte ikke Hernandez ett eneste sekund.

Kaptein Andreas Hanche-Olsen ble valgt foran Hernandez på høyreback av Berg.

I treningskampene før årets sesong har samme Hanche-Olsen spilt mye mer enn Hernandez på høyrebackplassen. Det virker svært sannsynlig at Hanche-Olsen blir foretrukket når Eliteserien starter også - og at Hernandez blir sittende på benken.

Om spilletid i Stabæk i år, sier Hernandez følgende:

- Det er snakk om å jobbe så hardt som mulig og å gripe muligheten. Jeg skal kjempe om en plass på laget, og nå får Henning muligheten til å påvirke laget gjennom en hel sesong. Det blir bra.

Stabæks første seriekamp er mot Lillestrøm mandag 1. april klokka 19. Kampen vises på MAX.