Stabæk-spiller Ronald Hernandez bidro til seier mot Messi og Argentina

Knuste Messi - får ikke spille i Stabæk

Stabæk-spiller Ronald Hernandez (21) og Venezuela banket Lionel Messis Argentina 3-1.

SLO ARGENTINA: Ronald Hernandez (til høyre) spilte hele kampen da hans Venezuela slo Argentina og Lionel Messi 3-1. Foto: NTB Scanpix
SLO ARGENTINA: Ronald Hernandez (til høyre) spilte hele kampen da hans Venezuela slo Argentina og Lionel Messi 3-1. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hernandez spilte hele kampen da Venezuela tok en overraskende seier mot Lionel Messi og co.

Lagene møttes i treningskamp på Wanda Metropolitano - Atlético Madrids hjemmebane.

Kaptein Messi spilte også 90 minutter i sin 129. landskamp. Han bidro hverken med mål eller målgivende fra sin høyrekantposisjon.

- Jeg snakket litt med ham under kampen. Det er slik alle fotballspillere gjør. Det var en skikkelig lagseier, og det handler om å jobbe sammen som et lag, sier Stabæk-spiller Hernandez til Budstikka.

På benken

Ronald Hernandez har slitt med å etablere seg i Stabæks startellever etter at han kom til klubben i august 2017. Etter overgangen fra Zamora i hjemlandet Venezuela spilte Hernandez ni kamper fra start høsten 2017, men i fjor var han mer inn og ut av laget.

18 kamper fra start og 11 på benken var fasiten for Hernandez i 2018. Det så meget lyst ut på våren da Toni Ordinas var trener. Hernandez spilte det meste, men på høsten slet Hernandez med å få spille under den nye treneren Henning Bergs ledelse.

De fem siste seriekampene - da Stabæk kjempet for å holde seg i Eliteserien - spilte ikke Hernandez ett eneste sekund.

Kaptein Andreas Hanche-Olsen ble valgt foran Hernandez på høyreback av Berg.

I treningskampene før årets sesong har samme Hanche-Olsen spilt mye mer enn Hernandez på høyrebackplassen. Det virker svært sannsynlig at Hanche-Olsen blir foretrukket når Eliteserien starter også - og at Hernandez blir sittende på benken.

Om spilletid i Stabæk i år, sier Hernandez følgende:

- Det er snakk om å jobbe så hardt som mulig og å gripe muligheten. Jeg skal kjempe om en plass på laget, og nå får Henning muligheten til å påvirke laget gjennom en hel sesong. Det blir bra.

Stabæks første seriekamp er mot Lillestrøm mandag 1. april klokka 19. Kampen vises på MAX.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer