Fotball-VM for kvinner 2019: Norge-Nigeria

Knuste Nigeria: - Kunne ikke drømt om mer

Norge åpnet VM med 3-0-seier over Nigeria.

SELFIE: Lisa-Marie Karlseng Utland scoret Norges andre mål mot Nigeria og feiret med en fiktiv selfie. Foto: Stian Lysberg Solum/NTB Scanpix
SELFIE: Lisa-Marie Karlseng Utland scoret Norges andre mål mot Nigeria og feiret med en fiktiv selfie. Foto: Stian Lysberg Solum/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Norge - Nigeria 3-0 (3-0)

REIMS (Dagbladet): Det ble overkjøring da Norge møtte Afrikas best rangerte lag i dagens åpningskamp i Reims. Norge scoret tre i første omgang, de to siste kom i løpet av to minutter fra minutt 34 til minutt 37.

Guro Reiten, Lisa-Marie Karlseng Utland og ett selvmål fra Osinachi Ohale kommer til å stå igjen i historiebøkene som Norges tre målscorere.

- Helt sinnssykt herlig. Vi har gledet oss til det her. Fantastisk god energi og gjengen har vært på topp hele uka. Vi merker at det er noe spesielt, og vi kunne ikke drømt om noe mer enn å starte med 3-0 her, sier Guro Reiten til TV 2.

- Ekstremt deilig. Vi har gjort en veldig hard jobb. Både ved å ta oss hit, men også rundt forberedelsene. Vi gjør en veldig fin fotballkamp. Vi kontrollerer alt på en bra måte. Det er så fantastisk å se jentene by på en sånn fotballkamp, sier landslagstrener Martin Sjögren til TV 2.

Etter mye støy rundt landslaget og Ada Hegerbergs Josimar-intervju, er sjefen svært fornøyd med måten de har taklet alt snakket rundt.

- Vi svarer på den måten vi har håpet på. Vi viser hvordan vi er som gruppe. Vi jobber steinhardt, og det skaper trygghet. Vi viser at vi er et forbasket godt fotballag, fortsetter svensken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer