Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knuste vindu hos Lagerbäck

Pøblene kastet stein og hang opp truende banner hos Sverige-treneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den svenske landslagstreneren Lars Lagerbäcks hus ble angrepet i natt. En rute ble knust, og et banner med trusselen «Avgå Lars!» ble spikret opp på husveggen.

Lagerbäck har fått tøff kritikk etter 0-3-tapet borte mot Tyskland onsdag, men i natt tok altså kritikken en skremmende og truende vending.

Omkring klokka 02.30 kom en gruppe unge menn inn på tomta til Lagerbäck i Sollentuna utenfor Stockholm. Noen av dem var maskerte, og alle ropte truende slagord mot Lagerbäck, skriver Expressen.

Etter at de hadde spikret opp banneret med den klare oppfordringen til Lagerbäck om å gå av, begynte demonstrantene å kaste steiner og blomsterpotter mot huset.

Et vindu i Lagerbäcks hus ble knust under angrepet.

Politiet hadde i dag tidlig ikke pågrepet noen mistenkte.

«GÅ AV, LARS!» En politimann fjerner det truende banneret fra Lars Lagerbäcks husvegg i morgentimene i dag. Foto: Ulf Karlsson, Expressen
«GÅ AV, LARS!» En politimann fjerner det truende banneret fra Lars Lagerbäcks husvegg i morgentimene i dag. Foto: Ulf Karlsson, Expressen Vis mer
image: Knuste vindu hos Lagerbäck
TØFF KRITIKK: Lars Lagerbäcks Sverige tapte for VM-treer Tyskland på onsdag.