Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Knut Thorbjørn Eggen til Helsingborg?

Knut Torbjørn Eggen er ønsket som trener av svenske Helsingborg, og svenskene ønsker et svar fra Eggen jr. allerede mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er svært smigret over tilbudet, sier mossetrener Knut Torbjørn Eggen til Nettavisen. Han sier også at pappa Nils Arne Eggen mener han bør reise til den svenske klubben.

Det er Åge Hareide som er trener i Helsingborg nå, men han går til danske Brøndby etter sesongen. Eggen tror at årsaken til at han har fått tilbud fra svenskene ligger i at han har omtrent samme fotballfilosofi som Hareide.

- Helsingborg har et veldig stort potensiale. Klubben er med i europacupen og har vært stabil i toppen i svensk fotball i flere år, sier Eggen.

Han sier at det er mye som skal vurderes før han kan gi noe svar til Helsingborg, og trolig kommer han til å ta et familieråd om saken i løpet av helgen.

- Jeg vet ikke om jeg kommer til å kunne gi Helsingborg noe svar mandag, for det er veldig kort frist. Jeg vet heller ikke om svenskene vil kreve svar mandag, sier Knut Torbjørn Eggen.

(NTB)