Knut Torbjørn Eggen er død

Fotballtreneren gikk bort i går, 51 år gammel.

FOTBALLPROFIL: Knut Torbjørn Eggen har vært kjent i mange år som fotballspiller og -trener, og han har også en lang karriere som tv-kommentator og -ekspert. Eggen ble 51 år gammel. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
FOTBALLPROFIL: Knut Torbjørn Eggen har vært kjent i mange år som fotballspiller og -trener, og han har også en lang karriere som tv-kommentator og -ekspert. Eggen ble 51 år gammel. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Kondolanseprotokoll: Send inn din siste hilsen til Knut Torbjørn Eggen

(Dagbladet): Knut Torbjørn Eggen gikk bort i går kveld. Han ble 51 år gammel.  Eggen gjorde karriere både som fotballspiller og trener. Han trente blant annet Fredrikstad, som han vant cupfinalen med i 2006.

De siste åra har han også vært en svært profilert og høyt respektert ekspertkommentator i Viasat.

Sportssjef i MTG/Viasat Stian Kleppo ber om at familien nå får bearbeide sorgen i fred. - Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om Knut Torbjørns bortgang, og våre tanker går først og fremst til den nærmeste familien. Knut Torbjørn var en av våre aller beste og mest erfarne menn; hans analytiske blikk og lune humor vil bli dypt savnet av venner og kolleger såvel som Viasats seere, sier Kleppo. Familien ønsker ikke å uttale seg mer om dødsårsaken eller noe annet. Eggen etterlater seg kone og to barn. - Vi er nå samlet i sorgen over tapet av Knut Torbjørn. Det er vårt inderlige ønske å få lov til å bearbeide sorgen i fred, sier en talsmann for familien til NTB.

Mangeårig karriere Knut Torbjørn Eggen ble født 1. november 1960. Han startet spillerkarrieren i sin lokale klubb Orkdal, før turen gikk videre til Rosenborg i 1978.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer