Knut Torbjørn Eggen gravlegges i dag

Etterlatte i familien og en rekke markante fotballnavn tar et siste farvel med profilen.

BISETTES I DAG: Det er ventet en fullsatt kirke når Knut Torbjørn Eggen skal bisettes i Rygge kirke.
Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX .
BISETTES I DAG: Det er ventet en fullsatt kirke når Knut Torbjørn Eggen skal bisettes i Rygge kirke. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX .Vis mer

RYGGE / OSLO (Dagbladet): Knut Torbjørn Eggen bisettes i dag i Rygge kirke klokken 13.00. Han ble funnet død i sitt hjem i Rygge mandag 20. februar.

Eggen var tidligere fotballspiller og topptrener. Han var også kjent som mangeårig ekspertkommentator på TV. Han var trener for G19-landslaget da han gikk bort. Knut Torbjørn Eggen ble 51 år gammel.

Sognepresten og de pårørende regner med fullsatt kirke. Sammen med de etterlatte i familien vil en rekke markante norske fotballnavn følge kisten til graven.

Profiler fra hele landet kommer til Rygge kirke. Drillo og flere personer i landslagsledelsen reiste hjem like etter gårsdagens landskamp for å overvære begravelsen, slik at de også rekker å ta farvel med sin kollega, venn og læremester.

Assistentrener Ola By Rise var en av dem som uttrykte sin sorg etter dødsfallet.

- Ufattelig trist. Så kunnskapsrik, dyktig, helhetstenkende og klok. Og et godt, varmt menneske. En virkelig god venn, som mange av oss vil savne dypt, sa Ola By Rise til Dagbladet.

Seremonien vil bli direkteoverført på storskjerm i et nærliggende kapell. Det er sogneprest Tor Bjørn Andresen Osberg som skal forrette i begravelsen. Marianne Antonsen og Tore Johansen er solister.

Kirken og kapellet åpnes kl 12:30.