- Knut Torbjørn har fått et fenomenalt ettermæle

Nils Arne Eggen tilbake på fotballbanen.

TILBAKE: Nils Arne Eggen var søndag tilbake på fotballbanen etter en tung tid. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TILBAKE: Nils Arne Eggen var søndag tilbake på fotballbanen etter en tung tid. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Nils Arne Eggen var tilbake på fotballbanen søndag, tre dager etter sønnen Knut Torbjørn Eggen ble begravd i Rygge Kirke.

- Livet må gå videre, sier Eggen til Avisa Sør-Trøndelag.

- Du har ett av to valg når noe slikt skjer. Jeg er nå tilbake som trener, og jeg har noen foredrag jeg skal holde denne uka. Knut Torbjørn har fått et fenomenalt ettermæle og ei verdig begravelse med mellom 700 og 800 mennesker til stede.

- Det er mange som har gode minner. Men vi må som sagt gå videre. Noe ut over det ønsker jeg ikke å si, sier Nils Arne Eggen til avisa.

Småfeil Fra sidelinja søndag så han Orkla vinne 6-2 mot Surnadal. Eggen var likevel ikke helt fornøyd med det han så sine elever viste på banen.

- Mot Surnadal viste vi godt angrepsspill og skapte langt flere sjanser enn de vi scoret på. Men vi gjør småfeil, og skal bruke tida framover til å luke vekk disse, og så skal vi finpusse teknikken, sier han.

Holdt tale I torsdagens begravelsen for sønnen holdt Nils Arne Eggen en gripende tale for de mange fremmøtte.

- Vi sa så ofte at livet heldigvis er slik, at hvis det alltid er lyst, kan vi ikke se stjernene, åpnet Eggen med.

- Jeg er stolt av deg, står det på kransen fra meg, og det er jeg, både det du utrettet på og utenfor banen, sa han videre.