<strong>TRENER FOR MOSS, LÆRE PÅ WANG:</strong> Knut Torbjørn Eggen minnes som en stor ressurs på Wang Toppidrettsgymnas, der han fungerte som sportssjef for fotballelevene. Foto: Dagbladet
TRENER FOR MOSS, LÆRE PÅ WANG: Knut Torbjørn Eggen minnes som en stor ressurs på Wang Toppidrettsgymnas, der han fungerte som sportssjef for fotballelevene. Foto: Dagbladet Vis mer

- Knut Torbjørn var et fantastisk menneske

Toppidrettsgymnaset i Østfold er i sorg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Knut Torbjørn Eggens bortgang ble tatt i mot med dyp sorg ved Wang Toppidrett i Fredrikstad i formiddag.

Rektor Petter S. Wilhelmsen var med på ansettelsen av Eggen som trener og sportssjef for fotballelevene i 2008, og han er svært preget av budskapet.

- Vi har bare positive ting si å om Knut Torbjørn, han var et fantastisk menneske. Som de fleste kjenner til var han en stor ressurs, både fotballfaglig og menneskelig, sier Wang-rektoren til Dagbladet.

Tenker på familien Nå har 47 fotballelever mistet sin trener, mens trenere og lærere har mistet en person de satte høyt.

- Vi har mistet en flott kollega. Det er veldig trist for både de ansatte og elevene. Men det viktigste her er familien hans. De har det verst av alle, tankene våre går jo dit, sier Wilhelmsen.

Wang har vinterferie denne uka, elevene kommer først på skolen igjen mandag.

- Dette har kommet som et sjokk på oss, foreløpig har vi tenkt å samle fotballtrenerene våre i morgen. Det blir anledning til å snakke ut om følelser og tanker. Mandag informerer vi resten av skolen, det blir kondolanseprotokoll med bilde og lys, sier rektoren.

Wilhelmsen forteller at den tidligere FFK- og Moss-treneren  betydde enormt for mange elever, fordi han ga mer av seg selv enn det faglige.

Brennende engasjement - Han hadde et brennende engasjement og var et veldig spennende mennskske. Han var en veldig viktig bidragsyter for å utvikle ungdommers fotballkarriere. Han var en samtalepartner og mentor for flere, både når det gjaldt fotball og utover livet, sier rektoren.

Han minner om at Eggen var med da Wang ble opprettet i fylket.

- Han var en jovial og flott fyr, og en viktig brikke i etableringen av Wang i Østfold. Da vi startet var han trener i Moss, og veldig positiv. Selv om han ikke var ansatt av oss da, så startet dialogen der, sier Wilhelmsen.

<strong>I SJOKK:</strong> Rektor Petter S. Wilhelmsen forteller at Eggen var en mentor for en rekke av skolens elever. Foto: Privat
I SJOKK: Rektor Petter S. Wilhelmsen forteller at Eggen var en mentor for en rekke av skolens elever. Foto: Privat Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer