Knutsen drømmer om utlandet

Morten Knutsen stortrives i Rosenborg, men drømmer om å få spille i utlandet i løpet av karrieren. - Jeg har alltid vært Liverpool-fan. Noen år på Anfield hadde ikke vært å fornekte, røpte Knutsen i dagens nettmøte.

Dagbladet.nos lesere hadde fått med seg Morten Knutsens storspill borte mot spanske Alaves sist torsdag. I dagens nettmøte ble Knutsen spurt om landslagsspill, proffdrømmer, gitarspill, tøffe RBK-forsvarere og mye annet.

Les svarene her!

Thorstein lurte på om Rosenborg-trener Nils Arne Eggen er like sinna på treningsfeltet som man kan få inntrykk av.

- Han er stort sett mye mer sinna enn du får inntrykk av, tror jeg. Enkelte ganger kan du nesten få kjeft for å score mål hvis han heller ville hatt deg på en annen plass. Men han er en fantastisk trener som vet hva som skal til for å lykkes, svarte Knutsen.

Ikke til finalen

En annen leser lurte på Rosenborgs sjanser til å gå til topps i UEFA-cupen.

- Jeg tror ikke vi har noen sjanse til å vinne UEFA-cupen, men vi kan nok slå alle lagene i en enkeltkamp. Det viktigste er å komme videre til neste runde slik at vi får spille kamper i februar - hvis vi går ut nå er det ikke noen 'viktige' kamper før i april, svarte Knutsen.

Kamerater

Morten Knutsen kom til Rosenborg fra Start. Nå er tidligere Start-kollega Espen Johnsen høyaktuell for trønderne.

- Det er jo ikke avgjort om han kommer eller ikke, men det hadde vært koslig å få en sørlending oppover. Han er en god kompis fra tida i Start. Han har et sjeldent bra potensiale, sier Knutsen om keepertalentet.