<strong> TAR OVER:</strong>  Ståle Solbakken skal ut sesongen være FC Københavns hovedtrener og sportsdirektør.
Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
TAR OVER: Ståle Solbakken skal ut sesongen være FC Københavns hovedtrener og sportsdirektør. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix Vis mer

København sparket sportsdirektøren - Solbakken tar over

Carsten V. Jensen fikk sparken etter 21 år i klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Carsten V. Jensen ble mandag sparket som sportsdirektør i den danske toppklubben København. Ståle Solbakken overtar ansvaret midlertidig.

København har ikke hatt den beste sesongen så langt i dansk superliga. Etter 29 spilte serierunder ligger laget på 3.-plass. Søndag ble det 0-1-tap borte for Nordsjælland.

- København står overfor en sportslig gjenoppreisning, så vi kan leve opp til de ambisjonene vi har. Vi skal i gang med å sette sammen et nytt lag både på og utenfor banen. Vi føler ikke lenger at Carsten V. Jensen er den rette til å stå i spissen for det, forteller administrerende direktør Anders Hørsholt til klubbens nettsider.

Solbakken tok over treneransvaret i København i august i fjor. I desember fikk han sin stilling oppgradert. Da ble han sidestilt med Jensen. Nå overtar han alt ansvaret midlertidig.

- Vi er veldig glade for at Ståle har sagt ja til å påta seg større ansvar. En endelig beslutning omkring en permanent løsning har vi ikke funnet, sier Hørsholt.

Jensen har siden 1993 vært spiller, assistenttrener, hovedtrener og sportsdirektør i København.

(NTB)

<strong> SPARKET:</strong>  Carsten V. Jensen (t.v), som her er avbildet med Christian Grindheim, fikk i dag sparken som sportsdirektør i den danske hovedstadsklubben.
Foto: Claus Bech / Scanpix
SPARKET: Carsten V. Jensen (t.v), som her er avbildet med Christian Grindheim, fikk i dag sparken som sportsdirektør i den danske hovedstadsklubben. Foto: Claus Bech / Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer