Ettertraktede Ødegaard:

Kobles til flere storklubber

Han skal være ønsket av klubber fra Spania, Nederland og Tyskland. Ekspertene Dagbladet har snakket med er sikre i sin sak: Martin Ødegaard er klar for det neste steget.

ETTERTRAKTET: En strålende sesong i nederlandske Vitesse har gjort Martin Ødegaard til et brennhett overgangsobjekt denne sommeren. Foto: NTB Scanpix.
ETTERTRAKTET: En strålende sesong i nederlandske Vitesse har gjort Martin Ødegaard til et brennhett overgangsobjekt denne sommeren. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nordmannen går en usikker sommer i møte.

Sesongen er knapt over, og overgangsvinduet er fremdeles et stykke unna. Likevel vies det mye spalteplass til Martin Ødegaard, som har herjet i nederlandsk fotball denne sesongen.

Han ble kåret til årets spiller i Vitesse, og kom med på årets lag i Æresdivisjonen. 11 scoringer, 12 målgivende pasninger og en rekke strålende kamper, har ført til at diskusjonen om hans framtid - igjen - har blusset opp.

Han har blitt koblet til Ajax, og han har av mange blitt utpekt som den ideelle erstatteren for Hakim Ziyech, som trolig forlater klubben. Det samme gjør nok en rekke andre Ajax-profiler etter en strålende sesong. Selv har hovedpersonen vært taus om koblingen til Champions League-semifinalisten:

Samtidig kobles drammenseren hyppig til spanske klubber, og noen spekulerer også i om han blir en del av Real Madrid-troppen, som skal gjenoppbygges etter en skuffende sesong. Siste nytt er at han kobles til tyske Bayer Leverkusen, som akkurat har sikret Champions League-spill neste sesong. Det er storavisa Marca som melder om interessen fra Tyskland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer