Kobles til Italia: - Alle ringer meg

Zlatan Ibrahimovic og Los Angeles Galaxy tok seg videre i sluttspillet i MLS. Sluttspillet kan være det siste han gjør som fotballspiller.

POPULÆR: Selv om Zlatan Ibrahimovic er blitt 38 år, utelukker han ikke å fortsette karrieren i Europa. Foto: TT News Agency/ Johan Nilsson / REUTERS / NTB Scanpix
POPULÆR: Selv om Zlatan Ibrahimovic er blitt 38 år, utelukker han ikke å fortsette karrieren i Europa. Foto: TT News Agency/ Johan Nilsson / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic (38) og Los Angeles Galaxy spilte i natt den viktige kampen i sluttspillet i MLS mot Minnesota United. Om de ikke gikk seirende ut av oppgjøret, kunne den kampen ha vært den siste fotballkampen for Zlatan.

Han har nemlig hintet til at det er usikkert om hva han gjør etter at kontrakten hans går ut etter denne MLS-sesongen, som er ved veis ende.

Men svensken og hans lagkamerater gjorde jobben sin på bortebane i St. Paul og slo Minnesota United 2-1 med Zlatan på topp.

- Alle ringer meg

Etter kampen handlet mye om 38-åringen, til tross for at han ikke havnet på scoringslista denne gangen.

For det er altså forvirring rundt hva svensken skal holde på med etter sesongen. Han har blant annet ikke utelukket å spille i Italia igjen, noe han gjorde for klubbene Juventus, Inter og AC Milan.

Denne gangen har det vært snakk om Napoli, der hans tidligere sjef Carlo Ancelotti er manager.

Da pressen stilte Zlatan et spørsmål om framtida og om Ancelotti hadde ringt ham, svarte han på et typisk Zlatan-vis.

- Alle ringer meg. Vil du også ha mitt nummer, så du også kan ringe? var svenskens svar ifølge Expressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer