Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kobles til Italia: - Alle ringer meg

Zlatan Ibrahimovic og Los Angeles Galaxy tok seg videre i sluttspillet i MLS. Sluttspillet kan være det siste han gjør som fotballspiller.

POPULÆR: Selv om Zlatan Ibrahimovic er blitt 38 år, utelukker han ikke å fortsette karrieren i Europa. Foto: TT News Agency/ Johan Nilsson / REUTERS / NTB Scanpix
POPULÆR: Selv om Zlatan Ibrahimovic er blitt 38 år, utelukker han ikke å fortsette karrieren i Europa. Foto: TT News Agency/ Johan Nilsson / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

Zlatan Ibrahimovic (38) og Los Angeles Galaxy spilte i natt den viktige kampen i sluttspillet i MLS mot Minnesota United. Om de ikke gikk seirende ut av oppgjøret, kunne den kampen ha vært den siste fotballkampen for Zlatan.

Han har nemlig hintet til at det er usikkert om hva han gjør etter at kontrakten hans går ut etter denne MLS-sesongen, som er ved veis ende.

Men svensken og hans lagkamerater gjorde jobben sin på bortebane i St. Paul og slo Minnesota United 2-1 med Zlatan på topp.

- Alle ringer meg

Etter kampen handlet mye om 38-åringen, til tross for at han ikke havnet på scoringslista denne gangen.

For det er altså forvirring rundt hva svensken skal holde på med etter sesongen. Han har blant annet ikke utelukket å spille i Italia igjen, noe han gjorde for klubbene Juventus, Inter og AC Milan.

Denne gangen har det vært snakk om Napoli, der hans tidligere sjef Carlo Ancelotti er manager.

Da pressen stilte Zlatan et spørsmål om framtida og om Ancelotti hadde ringt ham, svarte han på et typisk Zlatan-vis.

- Alle ringer meg. Vil du også ha mitt nummer, så du også kan ringe? var svenskens svar ifølge Expressen.

Flørtet med Ancelotti

Bakgrunnen for spørsmålet var en liten flørt mellom Ancelotti og Zlatan i forkant av kampen, der sistnevnte sa at han ble inspirert av Diego Maradona.

- Etter å ha sett dokumentaren om Maradona, vil jeg nesten teste Napoli. Med meg vil San Paolo (Napolis hjemmebane) alltid være fullsatt, og Ancelotti er fantastisk. Den endelige beslutningen kommer an på flere aspekter, sa svensken ifølge Gazzetta dello Sport.

Ancelotti selv tok spekulasjonene med et smil:

- Jeg skal ringe Zlatan i kveld og si at vi venter på ham, sa den italienske treneren til pressen etter en Napoli-kamp.

Hva som skjer med svenskens karriere får vi vite om ikke så lang tid, men først skal LA Galaxy prøve å vinne MLS-sluttspillet. Neste motstander på veien er Los Angeles FC.

Der kommer nok Zlatan til å bli viktig for Galaxy. Han har levert strålende tall i USA, og står med 52 mål på 56 kamper for den tidligere klubben til spillere som David Beckham, Ashley Cole og Steven Gerrard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media