Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Kobraen» er bare giftig på hjemmebane

Skiller seg ut fra andre toppscorere.

GIFTIG HJEMME: Zdenek Ondrasek scorer hjemme på Alfheim, men ikke borte. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
GIFTIG HJEMME: Zdenek Ondrasek scorer hjemme på Alfheim, men ikke borte. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

TROMSØ (Dagbladet): Tromsø har funnet seg enda en spissjuvel. Zdenek Ondrasek bøtter inn mål og deler andreplassen på Tippeligaens toppscorerliste. I går ble det nok en scoring i kvartfinalen i cupen hjemme mot Bodø/Glimt.

Tsjekkeren skiller seg riktignok ut fra de fleste andre storscorere. «Kobraen», som han gjerne titulerer seg som, scorer nemlig bare hjemme.

Bare én av Ondraseks ti scoringer i Tippeligaen er på bortebane. I cupen er hans to scoringer begge fra hjemmebanen Alfheim.

- Jeg har ingen god forklaring selv, sier Ondrasek.

- Vi har flotte fans her hjemme. Det er kanskje derfor, sier tsjekkeren i et forsøk på å gjøre seg enda mer populær i sin nye hjemby.

Vil spille hjemme
Spissens hjemmestatistikk gjør det kanskje helt naturlig at det eneste ønske i dagens cuptrekning er å få hjemmekamp.

- Vi vil spille hjemme. Det er her vi har fansen bak oss og trives best, sier tsjekkeren, som ikke var helt kjent med laget Hødd fra tidligere.

Trener Per Mathias Høgmo var selvfølgelig godt fornøyd med spissen sin.

- Han beviser igjen hvor giftig han er. Og selv om han ikke er helt på sitt beste i dag, så gjør han den jobben han skal. Det er klart han er viktig for oss, sier Høgmo.

Torsdag venter Partizan Beograd i play-off til Europa League. Tromsø spiller først hjemme på Alfheim, før det er returmøte i Serbia uken etter.

SCORET IGJEN: Ondrasek ble matchvinner for Tromsø mot Bodø/Glimt i går. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
SCORET IGJEN: Ondrasek ble matchvinner for Tromsø mot Bodø/Glimt i går. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media