«Kobraen» er bare giftig på hjemmebane

Skiller seg ut fra andre toppscorere.

GIFTIG HJEMME: Zdenek Ondrasek scorer hjemme på Alfheim, men ikke borte. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
GIFTIG HJEMME: Zdenek Ondrasek scorer hjemme på Alfheim, men ikke borte. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet): Tromsø har funnet seg enda en spissjuvel. Zdenek Ondrasek bøtter inn mål og deler andreplassen på Tippeligaens toppscorerliste. I går ble det nok en scoring i kvartfinalen i cupen hjemme mot Bodø/Glimt.

Tsjekkeren skiller seg riktignok ut fra de fleste andre storscorere. «Kobraen», som han gjerne titulerer seg som, scorer nemlig bare hjemme.

Bare én av Ondraseks ti scoringer i Tippeligaen er på bortebane. I cupen er hans to scoringer begge fra hjemmebanen Alfheim.

- Jeg har ingen god forklaring selv, sier Ondrasek.

- Vi har flotte fans her hjemme. Det er kanskje derfor, sier tsjekkeren i et forsøk på å gjøre seg enda mer populær i sin nye hjemby.

Vil spille hjemme Spissens hjemmestatistikk gjør det kanskje helt naturlig at det eneste ønske i dagens cuptrekning er å få hjemmekamp.

- Vi vil spille hjemme. Det er her vi har fansen bak oss og trives best, sier tsjekkeren, som ikke var helt kjent med laget Hødd fra tidligere.

Trener Per Mathias Høgmo var selvfølgelig godt fornøyd med spissen sin.

- Han beviser igjen hvor giftig han er. Og selv om han ikke er helt på sitt beste i dag, så gjør han den jobben han skal. Det er klart han er viktig for oss, sier Høgmo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer