Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Koeman vil ha mur rundt Valencias treningsfelt

- Vil holde kritikerne unna.

Valencia-trener Ronald Koeman har gitt beskjed om å bygge en mur rundt klubbens treningsfelt, for å holde kritikerne unna.

- Hver dag kritiseres jeg for et eller annet, men jeg trenger ikke å gjøre mer enn å gå ut av bilen eller komme ut av garderoben før jeg har åtte kameraer i fjeset. Pressen er nesten inne i garderoben, sier nederlenderen.

- Vi trenger ro til å forberede oss.

Koeman overtok trenervervet i desember og skapte skandale ved å vrake stjernene David Albelda, Santiago Canizares og Miguel Angel Angulo. Det har ikke hatt den ønskede effekt. Klubben er uten seier på sju kamper, og presset mot Koeman er enormt.

Spanias landslagssjef Luis Aragones sier at tiden er i ferd med å renne ut for Albelda hva sommerens EM-sluttspill gjelder.

- Han må snart begynne å spille regelmessig, ellers kommer han ikke med i troppen, sier Aragones.

Koeman har gjort det klart at han ikke akter å benytte Albelda denne sesongen.

(NTB)

HARDT PRESSET: Valencia-trener Ronald Koeman går drastisk til verks for å holde kritikerne unna treningsfeltet, og vil bygge mur. Den bak der er åpenbart ikke høy nok til å holde spanske journalister unna. Foto: EPA/SCANPIX
HARDT PRESSET: Valencia-trener Ronald Koeman går drastisk til verks for å holde kritikerne unna treningsfeltet, og vil bygge mur. Den bak der er åpenbart ikke høy nok til å holde spanske journalister unna. Foto: EPA/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media