Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kojonkoski vil reforhandle

Hopptrener Mika Kojonkoski vil forhandle med Norges Skiforbund om en ny kontrakt etter VM i Val di Fiemme.

Det bekrefter den 39 år gamle finnen overfor NTB.

- Jeg vil gjerne ha det avklart i løpet av vinteren, sier Kojonkoski.

Landslagssjefen skrev under en toårig kontrakt like etter OL i Salt Lake City i fjor, der han ledet de finske hopperne. Før det var han østerriksk landslagstrener i to år fra 1997.

Hvis kontrakten forlenges, kan det også bli aktuelt for Kojonkoski å flytte til Norge. Nå har han adresse i finske Kuopio, der han har kone og tre barn.

- Jeg har sagt fra til arbeidsgiveren min at jeg flytter til Norge om det blir nødvendig. Hva familien min i så fall gjør, er ikke bestemt ennå, forteller suksesstreneren som har rundt 200 dager på reisefot i sesongen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling