Norway's Mikko Kokslien skis  to take the third place at  the Nordic Combined World Cup competition in Ramsau, Austria, on Sunday, Dec. 15. 2013. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Norway's Mikko Kokslien skis to take the third place at the Nordic Combined World Cup competition in Ramsau, Austria, on Sunday, Dec. 15. 2013. (AP Photo/Kerstin Joensson) Vis mer

Kokslien gikk seg opp 29 plasser

- Bedre enn ventet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Håvard Klemetsen og Mikko Kokslien kjempet seg til plass på pallen i kombinert i Ramsau søndag. Tyske Eric Frenzel vant.

Klemetsen gikk ut med sju sekunders forsprang etter at han var best i hopprennet, men klarte ikke å holde Frenzel bak seg. Tyskeren vant til slutt suverent.

Klemetsen spurtslo så vidt Kokslien, som gikk et fantastisk langrennsløp etter at han bare ble nummer 32 i hoppbakken. Han startet 1.13 minutt bak Klemetsen.

- Bedre enn ventet I mål var den norske duoen snaut fem sekunder bak Frenzel, men verdenscuplederen var aldri truet i innspurten.

- Jeg er veldig fornøyd med at jeg ledet etter hopprennet. Langrennet var også bra. Jeg er veldig glad for å komme på annenplass. Eric var for sterk i dag, sa Klemetsen etter rennet.

Kokslien hadde den beste langrennstiden, og rennet skulle ikke vært mye lenger for at han skulle stjålet seieren.

- Jeg hoppet ikke godt i dag. Jeg hadde håpet på bedre, men jeg er i veldig god langrennsform og må si det gikk bedre enn ventet i sporet. Å kjempe meg til en pallplass var det beste jeg kunne håpe på, sa Kokslien.

Glimrende helg Magnus Krog var så vidt bak sine norske lagkamerater og ble nummer fire.

Jan Schmid kom på 12.-plass, Magnus Moan 19.-plass og Jørgen Graabak 36.-plass.

Det har vært en glimrende norsk kombinerthelg i Ramsau. Lørdag ble det dobbelt norsk i lagsprinten, før det altså ble to norske på pallen og tre mann blant de fire beste søndag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer