Kokslien klatret kraftig etter langrennet

Beste nordmann med sjetteplass.

KLATRET: Mikko Kokslien gikk seg opp til en sjetteplass, og ble beste nordmann under verdenscuprennet i Ramsau.Foto: SCANPIX/AP Photo/Kerstin Joensson
KLATRET: Mikko Kokslien gikk seg opp til en sjetteplass, og ble beste nordmann under verdenscuprennet i Ramsau.Foto: SCANPIX/AP Photo/Kerstin Joensson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mikko Kokslien ble beste nordmann på 6.-plass i lørdagens verdenscuprenn i kombinert. Helt til topps gikk den østerrikske veteranen Mario Stecher.

Kokslien lå på en håpløs 24.-plass etter hopprennet, men leverte beste langrennstid og gikk seg kraftig opp i Ramsau. Motsatt vei gikk det for Espen Rian, som ledet konkurransen etter hoppingen. Han endte til slutt som nummer 27.

Stecher leverte også et bra langrenn og passerte målstreken ni tideler foran tyske Björn Kircheisen. Johannes Rydzek (Tyskland), som lå på annenplass før langrennet, ble nummer tre.

Det gikk tungt for flere av de norske løperne lørdag. Jan Schmid ble nest best på en 16.-plass. Magnus Moan gikk nok en gang fort på ski, men var for langt bak etter hoppingen og endte på 17.-plass. På plassen bak fulgte Håvard Klemetsen.

Ole-Christian Wendel ble nummer 30. Petter Tande feilet i sporet og ble nummer 41. Sist av de norske var Gudmund Storlien på 51.-plass.

Franske Jason Lamy Chappuis knep plassen foran Kokslien og dermed viktige verdenscuppoeng. Han leder sammenlagt med 385 poeng, mens Kokslien er nummer to med 329.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer