U20-VM i Polen

Kokte over: - Sjokkert

- Det var umulig å snakke med dommeren. At det skal være sånn i et VM er spesielt, sier kaptein Leo Skiri Østigård.

RASENDE PÅ DOMMEREN: Kaptein Leo Skiri Østigård mistet besinnelsen flere ganger under kampen mot New Zealand. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
RASENDE PÅ DOMMEREN: Kaptein Leo Skiri Østigård mistet besinnelsen flere ganger under kampen mot New Zealand. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Norge U20 - New Zealand U20 0-2

LODZ (Dagbladet): Norges håp om avansement henger i en tynn tråd i U20-VM i fotball. I går kveld kom det andre tapet på rad i Polen: Først 1-3 for Uruguay, så 0-2 for New Zealand.

Norges kaptein, Leo Skiri Østigård, kokte over og skrek flere ganger til dommeren under kampen. Etterpå var han rasende. Han mente Olivier Safara fra Kongo tok flere feilaktige avgjørelser. Og det som nesten verre var: Han var umulig å kommunisere med, ifølge Skiri Østigård.

- Jeg tror de fleste så det, at vi fikk sinnssykt mange avgjørelser imot oss. Det er ikke til å forstå.

- Hva sa du til ham?

- Det var umulig å snakke med dommeren eller noen av assistentene. At det skal være sånn i et VM er spesielt. Jeg prøvde å spørre om ting, men fikk ikke svar. Jeg er litt sjokkert over det, sier kapteinen.

- Snakket dommeren engelsk?

- Det var bare så vidt.

Det lyktes ikke Dagbladet å få en kommentar fra Olivier Safara etter kampen i går kveld. Skiri Østigård vil likevel ikke legge skylda på dommeren for at Norge tapte.

- Jeg kan ikke stå her og skylde på dommerteamet. Vi må sette sjansene våre. Og vi må unngå å slippe inn mål. Jeg føler at vi har hatt litt stang ut i VM. Men sånn er det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer