Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kolarov med bisarr utvisning uten å være på banen. Så slo Matic bokstavelig talt til

To røde kort for Serbia mot Portugal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Serbia - Portugal 1-2 (0-1)

(Dagbladet): Manchester City-spiller Aleksandar Kolarov har hatt bedre dager med flagget på brystet. I kveld spilte Serbia mot Portugal, og stillingen var 1-1 da backen ble byttet ut etter 79 minutter.

Like etterpå gikk Portugal opp i en 2-1-ledelse, og Kolarov (som var kaptein før han ble byttet ut), reagerte på at scoringen ble godkjent. Det endte med at han fikk to gule kort av kveldens dommer for munnbruk - mens han sto på sidelinja.

Nytt rødt kort Som om ikke det var nok mistet Chelsea-spiller Nemanja Matic hodet minutter etterpå. Midtbanespilleren hadde overtatt kapteinsbåndet da han langet ut en arm mot Portugal-spiller André André.

Det resulterte i et direkte rødt kort, slik at Serbia plutselig var nede i ni mann på banen.

- Den er soleklar, mente Bengt Eriksen i MAX-studio om det røde kortet.

Som om ikke det var nok var det på grunn av smell i låret at Kolarov ble byttet ut i utgangspunktet. Han jogget rundt banen med en ispose på låret etter å ha fått det røde kortet av dommeren.

Mange skader Det er svært dårlig nytt for Manchester City som allerede har mistet Sergio Agüero og David Silva som følge av skader etter landslagsoppdrag denne helga.

Det er uvisst hvor lenge duoen er ute, men rapporter kan tyde på at Agüero ikke vil kunne spille kamp igjen på en måned, skriver blant andre BBC.

Portugal vant den betydningsløse kampen 2-1 etter scoringer av Moutinho og Nani. Tosic scoret Serbias trøstemål.

UTVIST: Serbias Aleksandar Kolarov. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/NTB Scanpix
UTVIST: Serbias Aleksandar Kolarov. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!