Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kolarov-perle og Dzeko-show sørget for City-avansement i ligacupen

Slo Leicester enkelt 3-1.

SCORET TO: Manchester Citys Edin Dzeko fikk to målgivende pasninger av James Milner. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTB Scanpix
SCORET TO: Manchester Citys Edin Dzeko fikk to målgivende pasninger av James Milner. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTB Scanpix Vis mer

• Leicester-Manchester City 1-3 (0-2)

(Dagbladet): Manchester City hvilte mange sentrale spillere i kveld, men hadde få problemer med å slå ut Leicester i ligacupens kvartfinale.

Frispark-kanon Manchester City gikk ut i et forrykende tempo, og ledet 2-0 til pause. Aleksandar Kolarov åpnet scoringsshowet med et perlefrispark fra rundt 25 meter, før Edin Dzeko presenterte seg.

Med stjernespiller Sergio Agüero ute med skade, er det godt å ha erstattere som vet å finne veien til nettmaskene. Edin Dzeko vet definitivt hvor målet står, og tegnet seg to ganger på scoringslista i kveld. Spissen var klinisk like før hvilen da han stanget inn sitt første for kvelden.

Het duo Det var James Milner som stod for den målgivende pasningen på Dzekos første scoring, og duoen var igjen på farten like etter pause. Milner fant lagkameraten på elleve meter, og Dzeko bredsidet ballen kontrollert i mål, til stor frustrasjon for Leicester-keeper Kasper Schmeichel som spilte en stor kamp, til tross for at han slapp inn flere mål.

Den hurtige vingen Lloyd Dyer ga hjemmelaget et trøstemål da skuddet hans gikk via Vincent Kompany og i mål bak City-keeper Joe Hart som var tilbake på banen for Manchester City.