Kolbotn slått ut av cupen

Dan Eggens lag tapte 0-1 hjemme mot Team Strømmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Team Strømmen ble for sterke for Kolbotn, og tok seg videre til semifinalen i kvinnenes fotball-NM.

Kolbotn hadde før helgen en perfekt hjemmestatistikk i årets sesong, men på de fire siste dagene har Dan Eggens jenter gått på to sviende nederlag på Sofiemyr.

Først mistet Kolbotn-jentene den noe overraskende topplasseringen i kvinnenes eliteserie etter 0-3 for Klepp. Nå er de i tillegg ute av kampen om cupgull etter at Team Strømmen-spiss Ida Elise Enget sørget for 1-0-seier i en tett kamp.

Etter en førsteomgang der begge lagene misbrukte flere store sjanser, ble det en noe mindre fartsfylt andre halvdel der lagene virket mer nervøse for å gjøre feil.

Lagene holdt hverandre borte fra nettsus i 85 minutter, men avgjørelsen falt da Tonje Hansen Brook ble spilt fri på venstresiden. Den tidligere Kolbotn-spilleren serverte ballen videre til spissmakker og U23-landslagsspiller Ida Elise Enget, som styrte ballen videre i hjørnet.

Hjemmelagets keeper Thora Helgadottir, som spilte en solid kamp mellom stengene, hadde ingen sjanse til å avverge, og måtte sammen med lagvenninnene innse at strømlingene tok steget videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer