Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kollapset etter blodtrykksfall: - Det var en ubehagelig situasjon

Slik forklarer Emil Hegle Svendsen de dramatiske minuttene.

EKLE SCENER: EMil Hegle Svendsen ble liggende i lang tid etter han gikk i mål på dagens sprint. 31-åringen ble nummer 36. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
EKLE SCENER: EMil Hegle Svendsen ble liggende i lang tid etter han gikk i mål på dagens sprint. 31-åringen ble nummer 36. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Bak Johannes Thingnes Bøs sekunddrama, utspilte det seg ekle scener under dagens sprint.

Emil Hegle Svendsen ble liggende «livløs» i målområdet etter å ha tatt seg helt ut.

Etter over 10 minutter med behandling, ble han løftet opp på beina av to funksjonærer og fraktet med ambulanse for ytterligere sjekk.

Nå har det kommet en oppdatering på situasjonen. Og heldigvis går det bra med «Super-Svendsen», som er tilbake på utøverhotellet og slapper av:

- Det var ubehagelig der og da, men nå føler jeg meg ganske bra. Det var betryggende å bli sjekket grundig etterpå, og nå vil jeg ta det med ro og få tilbake kreftene, og så se an over natta hva som er lurt å gjøre i morgen, sier Emil Hegle Svendsen i en pressemelding.

Dagbladet har vært i kontakt med landslagslege Petter Sørensen, som henviser til pressemeldingen. Der sier han:

- Det er bra med Emil nå. Han er på hotellet, har fått mat og drikke. Det kan se ut som om han fikk et blodtrykksfall som følge av utmattelse og høy temperatur i luften. Det var en ubehagelig situasjon, men han har det etter forholdene bra nå, sier landslagslege Petter Sørensen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling